De Vrijplaatscoach. Van Conflict naar Groei. - Vrijplaats Lab

Het Vrijplaats Lab

Een community van gelijkgezinden

Het Vrijplaats Lab is een Community voor Coaches, Maatschappelijk Werkers en Geestelijk Verzorgers die mijn Training Transformatieve Conflictbegeleiding hebben gevolgd. In de training hebben ze waardevolle kennis en vaardigheden opgedaan om hun cliënten op impactvolle wijze te begeleiden bij het hanteren, benutten en loslaten van conflicten. Het Vrijplaats Lab biedt aanvullend een plek om te oefenen, discussieren en samen te verdiepen! 

Voor wie

Wie mij kent weet dat ik graag werk met sociale professionals met een grote liefde voor het begeleidingsvak en een sterke 'calling' om écht te helpen. Maar wel vanuit gelijkwaardigheid! Het Vrijplaats Lab is daarom speciaal ontworpen voor diegenen die houden van verdiepen en verbinden en ook zélf blijven groeien. WIens hart blij wordt van diepgaande transformatie, elkaar steunen en alles rondom verdieping en zingeving.

Het Vrijplaats Lab in notendop

Het Vrijplaats Lab biedt de mogelijkheid om je vaardigheden verder te oefenen, diepgaande gesprekken te voeren (o.a. over gelezen literatuur), persoonlijk te groeien en inspiratie op te doen. Indien nodig of gewenst zal ik demo's geven. Samen leren en verdiepen staat centraal, waardoor je contact en netwerkmogelijkheden hebt met collega conflictbevrijders met verschillende professionele achtergronden, waaronder geestelijke verzorging, psychologie, coaching en maatschappelijk werk.

Programma

 • 3 seizoenen per jaar
  Het hele jaar door, behalve in de zomer, zijn er waardevolle verbindingen en interacties 
 • Elk seizoen een ander thema
  Elk seizoen staat een specifiek thema centraal dat we diepgaand verkennen. Zo behandelden we afgelopen jaar: Je eigen Staat van Geest | Lichaamsgerichte technieken | Verdieping op Emotionele Zelfzorg. Komend jaar (2024/2025) staat op  het programma: Verlies & Rouw | Veiligheid & Hechting | Verlangen
 • Online en live bijeenkomsten
  Per seizoen zijn er 2 online bijeenkomsten - één aan het begin en één aan het eind -  en tussendoor 1 live ontmoetingsdag op zaterdag (van 10 - 15 uur.)
  In de eerste online bijeenkomst wordt het thema geintroduceerd, krijg je ondersteunende literatuur aangereikt, en bepaal je je eigen persoonlijk doel voor dat seizoen. 
  Tijdens de live Ontmoetingsdag is er ruimte voor verdiepende uitwisseling over het thema, oefenen we transformatieve technieken en geef ik desgevraagd demo's.
  In de tweede online meeting gaan we samen oogsten: we verzamelen onze belangrijkste inzichten en identificeren de valkuilen.
 • Tussendoor...
  Naast het bijeenkomen is er ook tussendoor contact. In een levendige whatsapp groep delen deelnemers inspiratie (boeken, artikelen, websites, tv programma's) en stellen elkaar vragen. Superleuk dat laagdrempelige ongoing contact met collega conflictbevrijders! 

Praktisch

De live ontmoetingsdag vindt plaats in hartje Amsterdam, op een heerlijke locatie in de oude stad vlakbij CS.
Het lidmaatschap aan het Vrijplaats Lab bedraagt €397 per jaar (exclusief BTW).

NB: Voorwaarde voor instroom is dat je de training Transformatieve Conflictbegeleiding  hebt doorlopen.