Masterclass Transformatieve Conflictbegeleiding - live online

Masterclass Conflictbevrijding

AlexandravSmoorenburgTransformatieveConfictcoaching

Verbeter je conflictcoachingskills!

Voor geestelijk verzorgers, maatschappelijk werkers, coaches en psychologen 

 • Begeleid jij regelmatig clienten die verwikkeld zijn in ernstig conflict, zoals vechtscheiding, vechtontslag, of grensoverschrijdend gedrag of geweld?
 • Begeleid jij regelmatig clienten die worstelen met innerlijk conflict, waardoor ze hun grenzen niet weten te stellen en doordoor hard op weg zijn naar een burnout?
 • Denk je wel eens dat je 'minstens een psycholoog' zou moeten zijn om cliënten met ernstig conflict goed te kunnen helpen? (nee hoor)

Maak laagdrempelig kennis met de Vrijplaatsmethode!

1-243 De Vrijplaatsmethode is een praktische, transformatieve STAP-VOOR-STAP-METHODE voor het faciliteren van conflicthantering èn conflictbevrijding.

 

De Vrijplaatsmethode:

 • faciliteert het effectief hanteren, benutten èn loslaten van (innerlijk) conflict
 • maakt gebruik van zelfsturingstools die je client helpen om zèlf de situatie in goede banen te leiden
 • werkt met transformatieve coachingtechnieken en oefeningen die je cliënt helpen om versneld zijn heftige emoties te reguleren en transformeren.  
 • is gebaseerd op een zingevende benadering van conflict;

Je kunt met behulp van de Vrijplaatsmethode óók mensen helpen
waarvan de tegenpartij niet openstaat voor een gesprek of oplossing!

Wat je gaat leren in deze ONLINE Masterclass

In de online  Masterclass Conflictbevrijding'  komen de volgende onderwerpen aan de orde: 

 • de CRUX van het conflict begeleiden (dit wil je echt weten)
 • het herkennen van de conflictdynamiek 
 • het geheim van conflictbevrijding: hoe je egodynamiek doorsnijdt
 • een eenvoudig toepasbare, supereffectieve techniek om de zelfreflectie en de constructieve zelfsturing van je cliënten te verbeteren, waardoor ze sneller hun eigen aandeel en mogelijkheden zien - en jij minder hard hoeft te werken;

De Masterclass bestaat uit: 

 1. Twee live online lessen (via Zoom) van ca 2 uur
 2. Vijf fantastische bonussen, waarover meer in het webinar!
 3. Een vragenuurtje, enkele weken na de training, nadat je hebt geoefend met de geleerde techniek

NB Deze Online Masterclass is de eerste trainingsmodule van de Training Transformatieve Conflictcoaching, maar is ook uitstekend los daarvan te volgen! Je zult er diepgaande inzichten opdoen en leert alvast één superhandige praktische techniek toe te passen. 

Dit vonden enkele van jouw collega-professionals van de Masterclass: 

Bertien Mulders (GZ-psycholoog): 'Ik vond de masterclass conflictbevrijding erg inspirerend en goed gegeven door Alexandra! Ik zal hiervan zeker gebruik gaan maken binnen mijn werk als GZ-psycholoog. Ik kijk uit naar een volgende boeiende masterclass van Alexandra!" 

 

Ilse Schorrewegen (loopbaanbegeleider & lifecoach): Ik volgde bij Alexandra de Masterclass en kreeg ontzettend veel waarde in een minimum van tijd! Haar 'spiekbriefje van conflict naar groei' heb ik nog altijd in mijn buurt tijdens gesprekken. Daarnaast vielen er een aantal 'kwartjes' tijdens de interactie met Alexandra en andere deelnemers online, die mijn perspectief op conflict echt duurzaam wijzigden. Sedertdien merk ik dat ik ook in mijn eigen leven conflictvaardiger ben geworden en daar ben ik ontzettend blij mee. Dank voor de inzichten en de tools Alexandra, je werk is van goudwaarde, zeker op dit kantelpunt in de geschiedenis!


Tara Dik (coach en trainer): In een interview met Alexandra werd ik gegrepen door de nadruk die zij legde op het element van ‘zelfsturing’: vanuit volledige gelijkwaardigheid coachen en mensen in contact brengen met hun Eigen Wijsheid. Met mijn bijna 20 jaar ervaring als coach kon ik reeds prima uit de voeten, maar deze methode heeft mij gemak én verdieping gebracht. Een praktisch toepasbaar kader dat coachees daadwerkelijk transformeert! Ook het werken met de spirituele dimensie heb ik als een verrijking en toevoeging ervaren, waardoor ik zelf ook een mooie innerlijke groeistap maakte.' 

Alberto Schreutelkamp (jurist en geestelijk verzorger): 'Tijdens mijn studies Rechten en Theologie kreeg ik uiteraard ook het vak communicatieve vaardigheden. Maar dit ging onvoldoende de diepte in; ik had nog steeds de behoefte meer bij de essentie te komen. De Masterclass en daaropvolgende training brachten mij zelfs méér dan ik verwachtte. Zowel in de verdieping, als aan de praktische kant van de begeleiding. De kunst van de juiste vragen stellen én in de juiste volgorde. Wat mij betreft zou deze training een vast onderdeel moeten zijn van de opleiding tot geestelijk verzorger.'

 

Monique Visser (bemiddelaar): 'Geweldige Masterclass conflictbevrijding gedaan! Ontzettend leerzaam voor iedereen. Alexandra is ontzettend bedreven om jou écht iets bij te brengen en kan dat ook. Je blijft echt bij de les en de oefeningen zijn ook echt bijzonder vond ik. Ontzettend leerzaam voor iedereen in iedere fase van zijn eigen leven en met dat van anderen. Dank!!'

Aanmelden

Geinteresseerd in transformatieve conflictbegeleiding en deze Masterclass, maar twijfel je nog?

Check het gratis Webinar 'Verder helpen bij (ernstig) conflict. De kracht van Transformatieve Conflictbegeleiding.'

Data Masterclass Conflictbevrijding 

1) vrijdagochtend 13 en 27 sept 2024 van 9.30 - 11.30 uur + oogstsessie met Q&A vrij 11 okt van 9.30 - 10.30 uur

2) donderdagavond 19 sept en 3 oktober 2024 van 19 - 21 uur + oogstsessie met Q&A do 17 okt van 19.30 - 20.30 uur.

 

 Aanschaf Masterclass Conflictbevrijding

 

NB De eerstvolgende mogelijkheid hierna om in te stromen in de Training Transformatieve Conflictbegeleiding is oktober 2024. Bootcamp 1 is van 1-3 november.